„Да съживим Елена“ е мотото на кандидата за кмет Дилян Млъзев

Политическа партия ГЕРБ представи кандидатите си за общински съветници в град Елена. Водач на листата е кандидатът за кмет на Елена Дилян Млъзев – компютърен инженер и управител на фирма, познат на съгражданите си като градоначалник в периода 1999 – 2003 година.

Второто място в листата е за строителния техник Валентин Гуцов, който е председател на предизборния щаб на ГЕРБ в Елена. Третата позиция е за Йордан Йорданов, който се занимава с туристически бизнес. Следват учителката Росинка Георгиева, началникът  на Общинска служба Земеделие Стоян Златев, счетоводителят Йордан Димитров.

21 годишният студент и управител на фитнес зала Мартин Трухчев е седми в листата с кандидати за общински съветници на ГЕРБ в Елена. В листата са още автомобилният инструктор Йордан Кисьов, икономистът Стефан Минчев, юристът Магдалена  Борисова, д-р Стела Горбанова – Василева. Следват Димитър Димитров, Иван Иванов, Иван Мирянов, Пенка Цочева, Стефан Добрев и Райна Стоилова.

Кандидатът за кмет на община Елена Дилян Млъзев, чиято кандидатура е подкрепена от ГЕРБ, заяви че при бъдещо управление основните принципи ще бъдат законосъобразност, прозрачност и взаимодействие между Общинския съвет и общинската администрация.  Необходимо е още да се използват широко механизмите за участие на гражданите в местната власт и при вземане на важни решения, както и отговорно да се управлява общинския бюджет и по специално собствените приходи на Общината. Екипът на Дилян Млъзев ще работи и за подкрепа и активно стимулиране на инициативите за развитие на общинската икономика.

Според ГЕРБ, ръководейки се от тези принципи, може да се постигне основната цел, която си поставя за следващите четири години – Елена да бъде съживена.

„Не само предложението на ГЕРБ ме накара да се кандидатирам отново, но и много граждани, които в разговори споделяха с мен, че градът трябва да бъде  изведен от положението, в което сега се намира“, каза 42 годишният кандидат за кмет на Елена.

Ще започнем със създаването на екипност в общинската администрация и с делегиране на отговорности, ще търсим възможностите за привличане на външни средства и разумно ще управляваме собствените приходи. Те ще бъдат използвани изключително за създаване на проекти, техническо проектиране и там където е необходимо – за съфинансиране, каза Млъзев. Чуйте втория прикачен файл.

В община Елена партия ГЕРБ издига кандидатурата на Николай Колев за кмет на село Беброво и на Бахредин Мехмедов за кмет на село Майско.

Източник: Darik News

Публикувано в Прочетено. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *