ПП ГЕРБ се обявява против „плакатната война“ в община Елена

Уважаеми съграждани,

Започна предизборната кампания за президентските и местни избори на 23 октомври. Въпреки декларациите за позитивна кампания от всички участници в изборите, вече ставаме свидетели на първите грозни прояви, които ни отдалечават от така желания модел на едно зряло и демократично общество. Едва часове след като упълномощени представители на Политическа партия ГЕРБ, в пълно съответствие с изискванията на Заповед № РД.02.05-448 / 20.09.2011 г. на кмета на община Елена, поставиха предизборни плакати, същите бяха унищожени на много места.

Обръщаме се към представителите на политически партии и инициативни комитети. Колеги, подобно недостойно поведение издава единствено безсилие и липса на градивни идеи, с които да излезете пред обществеността. Призоваваме ви да не превръщаме кампанията в плакатна война, а да се стремим към състезание на управленски платформи и виждания за бъдещето на нашата община. От друга страна, уверяваме ви, че разполагаме с достатъчно плакати и екипи от млади хора – доброволци, за да подновяваме редовно унищожените предизборни агитационни материали.

Обръщаме се и към жителите на община Елена с молба в бъдеще при установяване на подобни нарушения да сигнализират в клуба на Политическа партия ГЕРБ.

Обръщаме внимание и на ръководството на община Елена и началника на РПУ, кметовете на кметства и кметските наместници по населени места, като настояваме за упражняване на съответен контрол по изпълнението на разпоредбите на горецитираната заповед.

Председател на Общинското ръководство
на Политическа партия ГЕРБ:

(Валентин Гуцов)

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *