Предизборна среща на кандидатите на ПП ГЕРБ в с. Майско

„Радвам се, че когато преди няколко дни се срещнах с хора от селото, основна тема на разговора ни бяха възможностите за развитие на селското стопанство в района, а не социалните помощи“ – с тези думи кандидатът за кмет на община Елена Дилян Млъзев се обърна към присъстващите жители на с. Майско.

Срещата се проведе в наскоро ремонтирания с бюджетни средства клуб към кметството. Валентин Гуцов, общински съветник и председател на ПП ГЕРБ – Елена подчерта, че ще търси отговорност за некачествено извършените ремонтни работи и ще настоява изпълнителите да отстранят недостатъците според поетите гаранционни ангажименти.

На срещата бяха представени кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ и кандидата за кмет на кметство Майско, Бахредин Мехмедов. „Ще работя за благоустрояването на селото и за създаването на поминък за семействата“, заяви той.

Присъстващите зададоха въпроси, свързани със земеделските земи в кметството. „Защо общината допуска външни фирми да обработват земята и да получават европейски субсидии, а хората от селото да ходят да работят в Гърция и в други страни, вместо да стоят при семействата си“, попитаха участниците в срещата. Бяха поставени и въпроси, свързани с водоснабдяването на селото, състоянието на уличната мрежа и собствеността на имуществото на бившето ТКЗС.

„Не допускайте да ви манипулират, защото вие сте достатъчно зрели хора и можете да прецените на кого да дадете доверието си. Гласувайте по съвест, за да можете после да търсите отговорност от хората, които сте избрали!“ – с тези думи кандидатът за кмет Дилян Млъзев закри предизборното събрание.

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *