Дилян Млъзев в с. Майско: На 23 октомври гласувайте без страх!

При огромен интерес премина срещата на кандидатите на ГЕРБ в едно от най-големите села на Община Елена – Майско. В сряда вечерта повече от 150 жители на селото, заедно с кандидата за кмет Дилян Млъзев и дванадесет от кандидатите за общински съветници, въпреки закъснението поради административни неуредици, търпеливо чакаха на студа повече от час, докато бъде отворен клуба на кметството. По-късно в срещата се включи и народният представител Христо Христов. За да изрази своята подкрепа, дойде и кандидатът за кмет на кметство Константин Фейзула Мехмедов, издигнат от Синята коалиция и подкрепен от ГЕРБ.

Много въпроси бяха отправени към Дилян Млъзев, кандидата за кмет на селото Бахредин Мехмедов и кандидатите за съветници. Част от присъстващите споделиха, че искат да се занимават със земеделие и очакват да им се помогне в тази посока. Млъзев им обеща, че ще им съдейства, за да се регистрират като земеделска кооперация или сдружение, за да могат да кандидатстват по програмата за развитие на селските райони. В района има възможности за овощарство и биоземеделие, а Европа финансира тяхното развитие. Млъзев се ангажира и с изготвяне на проект и съдействие пред Дирекцията по вероизповеданията за финансиране на ремонт на джамията в селото. „Всички хора в европейска България имат право да изповядват своята вяра; вярата е това, което ни помага да преодоляваме трудностите“, обърна се той към присъстващите и бе аплодиран бурно.

Екипът на ГЕРБ обеща още да се изготви и реализира проект за водоснабдяване на част от селото, тъй като според хората подаваната там в момента питейна вода има високо съдържание на манган. Състоянието на уличната мрежа в селото също бе сред поставените въпроси. Лично Млъзев се ангажира, че ако спечели изборите, два пъти годишно ще посещава със своя екип селото на място и заедно с кмета на кметството ще се обсъждат текущите проблеми и ще се решава кои са приоритетните задачи в рамките на предвидените по бюджет средства за строителство и ремонти.

„Преодолейте страха и не се поддавайте на опитите за манипулации“, се обърна емоционално кандидат-кметът към хората. „На 23 октомври нека всички да излезем пред урните и да гласуваме по съвест. Тайната на вота е гарантирана, не вярвайте на заплахите и не продавайте гласовете си, защото съдбата на селото ви е във вашите ръце!“, завърши Млъзев.

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *