Заключително обръщение на кандидатите на ПП ГЕРБ за община Елена

Уважаеми съграждани,
Приятели,
В края сме на една предизборна кампания. Още отначало декларирахме, че ще бъдем позитивни. Не само го заявихме, но и го изпълнихме. Ние не спекулирахме със страха и несигурността на хората. Не ги заплашвахме, че ще останат без работа. Не обсъждахме личния живот на кандидатите. Спазвахме разпоредбите на изборното законодателство. Не използвахме общински сгради за предизборна агитация. Ние играхме по правилата.

През изминалите тридесет дни на предизборната кампания се срещнахме с много от вас. Срещахме се официално и неофициално, изслушвахме ви, обменяхме идеи, обсъждахме решения. Споделяхте с нас проблемите си, защото бяхме открити с вас. Доверявахте ни се, защото не обещавахме неща, които не сме сигурни че можем да изпълним.

Такова ще бъде и нашето управление. Ще бъдем близо до вас. Ще правим редовни срещи в града и по селата, обществени обсъждания на проекти, консултации за възможните решения. Ще работим упорито, ще използваме възможностите, които дават европейските програми. Ще рекламираме даденостите на общината, за да привличаме туристи. Ще насърчаваме и ще консултираме хората, които искат да развиват селско стопанство или малък бизнес. Активно ще търсим инвеститори за развитие на местната икономика, за разкриване на работни места. Ще създаваме условия, за да могат младите хора да остават в града.

Има и още нещо. Ние ще използваме мъдростта на старите, устрема на младите, знанията на знаещите, уменията на можещите. Ще разчитаме на всички, без значение наши, ваши или техни; сини, жълти или червени. Защото властта не е нито само на кмета, нито само на общинския съвет. Властта се дава от народа и му принадлежи. Защото не може да бъде успешна една местна власт, която взема важни решения, без да се съобразява с тези, които са засегнати от тях.

Уважаеми съграждани,
Обръщам се към всички вас – хората, които нямате явни политически пристрастия, но не ви е безразлично какво ще се случи с общината ни през следващите четири години. Възползвайте се от правото си да гласувате. Не отлагайте, а излезте и гласувайте още на първия тур в неделя! Гласувайте по съвест, така както ви диктуват ума, душата и сърцето. Не позволявайте други да решават вместо вас!

Приятели,
Смисълът на промяната е в това, че нещата могат да станат по-добри.
Ако разчиташе само на сигурността, човечеството и до днес щеше да живее в пещерите и землянките.
Бъдещето е на хората с дръзки мечти, смели идеи, желание за работа и доказани възможности. Ако виждате такива хора сред нас, в неделя изберете бюлетина номер 2.

Изберете промяната и нека заедно да съживим Елена!

Публикувано в Да съживим Елена!. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *