Заключително обръщение на Дилян Млъзев – 28.10.2011

Уважаеми еленчани,

Преди всичко, благодаря на тези от вас, които повярваха във възможността за промяна, пожелаха я и миналата неделя избраха тя да се случи. Благодаря също на членовете на общинската и секционните избирателни комисии, които с работата си се постараха да ни осигурят възможността да упражним правото си на глас.

Резултатите от първия тур ясно показаха желанието и волята на жителите на община Елена за промяна. Изборите за общински съветници бяха спечелени, макар и с малка разлика, от кандидатите на партия ГЕРБ. Гласуването за кмет на общината също доказа, че сегашната управа не получава доверието на хората. За мен обаче беше много по-важно това, че младите хора показаха със своята активност, че не са безразлични към бъдещето на общината ни!

В края сме на една седмица, белязана от много политически страсти. Въпреки напрежението, ние останахме верни на позитивната кампания, която водихме през цялото време. Ние не разпространявахме слухове за нашите опоненти, не спекулирахме със страха и несигурността на хората. Не ги заплашвахме, че ще останат без работа или полагаемите им се социални придобивки.

От позицията на вече избран общински съветник от мнозинството в бъдещия общински съвет, мога още по-смело да заявя, че ще изпълним това, за което сме поели ангажимент – прозрачно управление, близо до хората и техните проблеми, с отговорност за Елена, еленчани и еленския край!

В неделя ни предстои избор. Важен, а според много хора – дори съдбоносен за бъдещето на Елена. Отново ви призовавам – гласувайте не с носталгия по вчерашния, а с мисъл за утрешния ден! Нека този път не позволим манипулациите и заблудите да определят съдбата на общината ни! Да оставим миналото да си отиде с мир, по живо и по здраво, и да посрещнем бъдещето на Елена!

Изберете промяната и нека заедно да съживим Елена!

Публикувано в Да съживим Елена!. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *